SSM Voluntari

RSG va ofera servicii de Securitate si sanatate in munca Voluntari (SSM Voluntari) protectia muncii Voluntari, evaluare riscuri, o documentatie completa iar la alegerea dumneavoastra reprezentare la control.

Pentru mai multe informatii: 0747812081.

Securitate si sanatate in munca Voluntari sau SSM Voluntari reprezinta un set de norme si proceduri care urmaresc protejarea atat a angajatorilor cat si a lucratorilor la locul de munca.

SSM urmareste crearea unui mediu sanatos si profesional de munca astfel incat toti cei implicati in procesul muncii, sa isi cunoasca responsabilitatile dar si sa le respecte astfel evitandu-se posibilitatea producerii unui accident la locul de munca.

In calitate de angajator aveti obligatia legala de proteja securitatea si sanatatea lucratorilor la locul de munca.

Cere oferta personalizata de SSM Voluntari aici: contact@ssm-ssm.ro

De ce Reliable Solutions Group Voluntari?

Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem astadeoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale. 

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:

  • Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
  • Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii.
  • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.

Activitatile de Securitate si sanatate in munca Voluntari (SSM Voluntari ) desfasurate de echipa RSG sunt:

  • Intocmirea documentatiei de SSM, PSI si evaluare riscuri.
  • Instructaje periodice.
  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
  • Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.

Contact SSM Voluntari

0745.264.272 Codrut Irimia  - 0740.195.951 Stefan Panaitiu

Formular SSM Voluntari
Societatea:
Domeniul de activitate:
Numar de angajati:
Persoana de contact :
Functie:
Adresa:
Oras:
Judet/Sector:
E-mail:
Site:
Fax:
Telefon:

Mesaj:*
  Cod securitate:  

 
    

Toate drepturile rezervate ® 2017 ssm-ssm.ro - by solcreation
hostess Infiintare firma Bucuresti Infiintare firmaProtectia Muncii Bucuresti