SSM Popesti-Leordeni

RSG va ofera servicii de Securitate si sanatate in munca Popesti-Leordeni (SSM Popesti-Leordeni) protectia muncii Popesti-Leordeni, evaluare riscuri, o documentatie completa iar la alegerea dumneavoastra reprezentare la control.

Pentru mai multe informatii: 0747812081.

Securitatea si sanatatea in munca Popesti-Leordeni sau SSM Popesti-Leordeni urmareste crearea si mentinerea unui mediu de munca profesional si sanatos de munca, mediu in care sanatatea si securitatea lucratorilor este protejata.

SSM este i importanta din varii motive, dar printre cele mai importante se numara protejarea lucratorilor la locul de munca precum si cele financiare sau legale. Din punct de vedere legal angajatorul are obligatia de a proteja securitatea si sanatatea lucratorilor la locul de munca.

Din punct de vede financiar, in cazul unui control din partea organelor abilitate, puteti primi amenzi uriase care va pot pune afacerea in pericol. 

Cere oferta personalizata de SSM Popesti-Leordeni aici: contact@ssm-ssm.ro

De ce Reliable Solutions Group Popesti-Leordeni?

Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem astadeoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale. 

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:

  • Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
  • Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii.
  • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.

Activitatile de Securitate si sanatate in munca Popesti-Leordeni (SSM Popesti-Leordeni) desfasurate de echipa RSG sunt:

  • Intocmirea documentatiei de SSM, PSI si evaluare riscuri.
  • Instructaje periodice.
  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
  • Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.
 

Contact SSM Popesti-Leordeni

0745.264.272 Codrut Irimia  - 0740.195.951 Stefan Panaitiu

Formular SSM Popesti-Leordeni
Societatea:
Domeniul de activitate:
Numar de angajati:
Persoana de contact :
Functie:
Adresa:
Oras:
Judet/Sector:
E-mail:
Site:
Fax:
Telefon:

Mesaj:*
  Cod securitate:  

 
    

Toate drepturile rezervate ® 2017 ssm-ssm.ro - by solcreation
hostess Infiintare firma Bucuresti Infiintare firmaProtectia Muncii Bucuresti