SSM Pantelimon

RSGE va ofera servicii de Securitate si Sanatate in munca Pantelimon (SSM Pantelimon), Protectia muncii Pantelimon, Evaluari riscuri, documentatie completa si la alegerea dumneavoastra reprezentare la control. 

Pentru mai multe informatii: 0747812081

Securitate si sanatate in munca Pantelimon sau SSM Pantelimon, urmareste crearea si mentinerea unui mediu sanatos si profesional de munca, in care securitatea si sanatatea lucratorilor vine pe primul loc. 

SSM reprezinta o serie de proceduri si norme al caror scop principal este acela de a-i proteja pe toti cei implicati in procesul muncii. Este important de mentionat ca atat angajatorul cat si lucratorii au responsabilitati pentru a evita producerea unui accident la locul de munca. 

In calitate de angajator aveti obligatia legala de a proteja securitatea si sanatatea lucratorilor la locul de munca.

Cere oferta personalizata de SSM Pantelimon aici: contact@ssm-ssm.ro

De ce Reliable Solutions Group Pantelimon?

Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem astadeoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale. 

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:

  • Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
  • Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii.
  • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.

Activitatile de Securitate si sanatate in munca Pantelimon (SSM Pantelimon) desfasurate de echipa RSG sunt:

  • Intocmirea documentatiei de SSM, PSI si evaluare riscuri.
  • Instructaje periodice.
  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
  • Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.
 
 

    

Contact SSM Pantelimon

0745.264.272 Codrut Irimia  - 0740.195.951 Stefan Panaitiu

Formular SSM Pantelimon
Societatea:
Domeniul de activitate:
Numar de angajati:
Persoana de contact :
Functie:
Adresa:
Oras:
Judet/Sector:
E-mail:
Site:
Fax:
Telefon:

Mesaj:*
  Cod securitate:  

 
    

Toate drepturile rezervate ® 2017 ssm-ssm.ro - by solcreation
hostess Infiintare firma Bucuresti Infiintare firmaProtectia Muncii Bucuresti