SSM Otopeni

RSGE va ofera servicii de Securitate si sanatate in munca Otopeni (SSM Otopeni) protectia muncii Otopeni, evaluare riscuri, o documentatie completa iar la alegerea dumneavoastra reprezentare la control.

Pentru mai multe informatii: 0747812081.

Securitate si sanatate in munca Otopeni sau SSM Otopeni reprezinta un set de norme si proceduri al caror scop principal este acela de a-i proteja pe toti cei implicati in procesul muncii. Se doreste ca atat lucratorii cat si angajatorii sa isi i-a in serios responsabilitatile la locul de munca astfel incat ,sa se evite posibilitatea producerii unui accident la locul de munca.

Necunoasterea sau nerespectarea acestor proceduri si norme pot avea consecinte dezastruoase, un accident la locul de munca se poate produce iar lucratorii isi pot pierde vietile, sau in urma unui control din partea organelor abilitate sa va pierdeti afacerea datorita amenzilor prea mari.

In concluzie putem spune ca Securitatea si sanatatea in munca trebuie respectata si aplicata, deoarece este modalitatea prin care ajungem sa cunoastem factorii de risc pe care ii implica munca noastra, metodele de reducere a expunerii la acestea sau chiar evitarea completa a acestora. 

Cere oferta personalizata de SSM Otopeni aici: contact@ssm-ssm.ro

De ce Reliable Solutions Group Otopeni?

Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem astadeoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale. 

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:

  • Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
  • Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii.
  • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.

Activitatile de Securitate si sanatate in munca Otopeni (SSM Otopeni) desfasurate de echipa RSG sunt:

  • Intocmirea documentatiei de SSM, PSI si evaluare riscuri.
  • Instructaje periodice.
  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
  • Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.
 
 

    

Contact SSM Otopeni

0745.264.272 Codrut Irimia  - 0740.195.951 Stefan Panaitiu

Formular SSM Otopeni
Societatea:
Domeniul de activitate:
Numar de angajati:
Persoana de contact :
Functie:
Adresa:
Oras:
Judet/Sector:
E-mail:
Site:
Fax:
Telefon:

Mesaj:*
  Cod securitate:  

 
    

Toate drepturile rezervate ® 2017 ssm-ssm.ro - by solcreation
hostess Infiintare firma Bucuresti Infiintare firmaProtectia Muncii Bucuresti