SSM Chitila

RSGE va ofera servicii de Securitate si Sanatate in munca Chitila (SSM Chitila), Protectia muncii Chitila, Evaluari riscuri, documentatie completa si la alegerea dumneavoastra reprezentare la control. 

Pentru mai multe informatii: 0747812081

Securitatea si sanatatea in munca Chitila sau SSM Chitila, reprezinta o serie de norme si proceduri al caror scop este fundamentarea unui mediu sanatos de munca, in care lucratorii si angajatorii sunt responsabili si respecta aceste proceduri, astfel incat nimeni implicat in procesul muncii sa fie accidentat. 

SSM este important din multe motive, dar cel mai important este acela ca protejeaza atat sanatatea cat si viata lucratorilor. In calitate de angajator aveti obligatia legala de a proteja securitatea si sanatatea lucratorilor la locul de munca. 

Cere oferta personalizata de SSM pentru Chitila aici: contact@ssm-ssm.ro

De ce Reliable Solutions Group Chitila?

Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem asta deoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale. 

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:

  • Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
  • Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii.
  • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.

Activitatile de Securitate si sanatate in munca Chitila (SSM Chitila) desfasurate de echipa RSG sunt:

  • Intocmirea documentatiei de SSM, PSI si evaluare riscuri.
  • Instructaje periodice.
  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
  • Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.

Contact SSM Chitila

0745.264.272 Codrut Irimia  - 0740.195.951 Stefan Panaitiu

Formular SSM Chitila
Societatea:
Domeniul de activitate:
Numar de angajati:
Persoana de contact :
Functie:
Adresa:
Oras:
Judet/Sector:
E-mail:
Site:
Fax:
Telefon:

Mesaj:*
  Cod securitate:  

 
    

Toate drepturile rezervate ® 2017 ssm-ssm.ro - by solcreation
hostess Infiintare firma Bucuresti Infiintare firmaProtectia Muncii Bucuresti