Evaluare riscuri Pantelimon

RSG va ofera servicii de Evaluare riscuri Pantelimon (SSM Pantelimon) protectia muncii Pantelimon, securitate si sanatate in munca, o documentatie completa iar la alegerea dumneavoastra reprezentare la control.

Pentru mai multe informatii: 0747812081.

Evaluarea de riscuri identifica toate riscurile prezente la locul de munca. Fiecare loc de munca implica anumite riscuri, chiar daca la prima vedere par inofensive, odata cu trecerea timpului si a expunerii prelungita la acestea, pot aparea probleme de sanatate.

Din acest motiv este deosebit de importanta cunoasterea acestor factori de risc, atat de angajatori cat si de lucratori deoarece impreuna pot lua masurile necesare diminuarii expunerii la acestia sau daca este posibila evitarea completa a celor cu grad ridicat de risc.

Este obligatia legala a angajatorului de a proteja securitatea si sanatatea lucratorilor la locul de munca.

Cere oferta personalizata de EvaIuare riscuri  Pantelimon aici: contact@ssm-ssm.ro

De ce Reliable Solutions Group Pantelimon?

Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem asta deoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale. 

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:

  • Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
  • Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii.
  • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.

Activitatile de Evaluare riscuri Pantelimon (SSM, PSI Pantelimon) desfasurate de echipa RSG sunt:

  • Intocmirea documentatiei de SSM, PSI si evaluare riscuri.
  • Instructaje periodice.
  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
  • Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.

Contact Evaluare riscuri Pantelimon

0745.264.272 Codrut Irimia  - 0740.195.951 Stefan Panaitiu

Formular Evaluare riscuri Pantelimon
Societatea:
Domeniul de activitate:
Numar de angajati:
Persoana de contact :
Functie:
Adresa:
Oras:
Judet/Sector:
E-mail:
Site:
Fax:
Telefon:

Mesaj:*
  Cod securitate:  

 
    

Toate drepturile rezervate ® 2017 ssm-ssm.ro - by solcreation
hostess Infiintare firma Bucuresti Infiintare firmaProtectia Muncii Bucuresti