Evaluare riscuri Magurele

RSG va ofera servicii de Evaluare riscuri Magurele (SSM Magurele) protectia muncii Magurele, securitate si sanatate in munca, o documentatie completa iar la alegerea dumneavoastra reprezentare la control.

Pentru mai multe informatii: 0747812081.

Evaluarea de riscuri identifica toti factori de risc prezenti la locul de munca. Odata cunoscuti acesti factori, indiferent de natura acestora ( agenti biologici sau chimici, zgomot, vibratii, stres) se pot lua masuri pentru a diminua expunerea la acestia, astfel incat sanatatea lucratorilor sa nu fie pusa in pericol.

Epunerea prelungita la acesti factori de risc, isi pun amprenta asupra sanatatii lucratorilor si se manifesta fie ca dureri, fie pot provoca imbolnaviri grave, care mai tarziu ii poate impiedica sa mai lucreze. Este foarte important ca acesti factori de risc sa fie cunoscuti, tocmai pentru a nu pune sanatatea lucratorilor in pericol.

Cere oferta personalizata de EvaIuare riscuri Magurele aici: contact@ssm-ssm.ro

De ce Reliable Solutions Group Magurele?

Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem asta deoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale. 

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:

  • Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
  • Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii.
  • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.

Activitatile de Evaluare riscuri Magurele (SSM, PSI Magurele) desfasurate de echipa RSG sunt:

  • Intocmirea documentatiei de SSM, PSI si evaluare riscuri.
  • Instructaje periodice.
  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
  • Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.

Contact Evaluare riscuri Magurele

0745.264.272 Codrut Irimia  - 0740.195.951 Stefan Panaitiu

Formular Evaluare riscuri Magurele
Societatea:
Domeniul de activitate:
Numar de angajati:
Persoana de contact :
Functie:
Adresa:
Oras:
Judet/Sector:
E-mail:
Site:
Fax:
Telefon:

Mesaj:*
  Cod securitate:  

 
    

Toate drepturile rezervate ® 2017 ssm-ssm.ro - by solcreation
hostess Infiintare firma Bucuresti Infiintare firmaProtectia Muncii Bucuresti