SSM Suceava

Securitate si sanatate in munca Suceava (SSM Suceava)

Cere oferta personalizata de SSM Suceava aici: contact@protectiamuncii-evaluarerisc.ro

Oferim servicii complete de SSM (protectia muncii) si PSI (Situatii de urgenta) in judetul Suceava. Detalii telefonice la numarul: 0740.195.951

Protectia Muncii Suceava (SSM Suceava) sta la dispozitia dumneavoastra prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile necesare pentru securitatea si sanatatea in munca (SSM) pe toate domeniile de activitate.

Cere oferta personalizata de SSM Suceava aici: contact@protectiamuncii-evaluarerisc.ro

Oferim servicii complete de SSM (protectia muncii) si PSI (Situatii de urgenta) in Suceava. Detalii telefonice la numarul: 0740.195.951

Sanatatea si securitatea în munca are ca obiectiv cunoasterea si înlaturarea tuturor riscurilor profesionale inerente oricarei activitati umane, ce pot provoca accidente si îmbolnaviri profesionale.

Stiati ca: un risc de accidentare sau îmbolnavire profesionala nu poate fi eliminat sau minimizat daca nu este identificat si evaluat? De aceea, un loc de munca trebuie evaluat periodic din punct de vedere al riscurilor de accidentare si îmbolnavire profesionala. Odata identificat, un risc de accidentare sau îmbolnavire profesionala trebuie eliminat. În cazul în care riscul nu poate fi eliminat, acesta trebuie controlat.

Cum poate fi controlat riscul de accidentare?

  • prin dotarea echipamentelor tehnice cu toate dispozitivele de protectie necesare;
  • prin livrarea odata cu echipamentul a tuturor specificatiilor privind modalitatile de exploatare, întretinere si reparatii, precum si de securitate;
  • prin instruirea lucratorului ce va lucra cu echipamentul achizitionat înainte de punerea lui în exploatare de catre beneficiarul echipamentului tehnic.
  • prin însusirea si respectarea instructiunilor proprii de sanatate si securitate în munca si a normele, normativelor si regulamentelor interne de securitate a muncii, procedurile si masurile de aplicare a acestora.

Scopul instruirii in domeniul securitatii si sanatatii in munca este, potrivit art. 75 din Normele Metodologice de aplicare a legii nr. 319/2006, insusirea cunostintelor si formarea deprinderilor necesare pentru executarea sarcinilor de munca in conditii de securitate.

Rolul instruirii de sanatatea si securitatea în munca este acela de a-i invata pe lucratori sa respecte, in timpul desfasurarii procesului de munca, prevederile cuprinse de instructiunile proprii de sanatatea si securitatea în munca.

Fiecare lucrator trebuie sa fie instruit in domeniul sanatatii si securitatii în munca in urmatoarele situatii:

  • la angajare;
  • la schimbarea locului de munca sau la transfer;
  • la introducerea unui nou echipament de munca sau a unor modificari ale echipamentului existent;
  • la introducerea oricarei noi tehnologii sau proceduri de lucru;
  • la executarea unor lucrari speciale.

Cere oferta personalizata de SSM Suceava aici: contact@protectiamuncii-evaluarerisc.ro

Oferim servicii complete de SSM (protectia muncii) si PSI (Situatii de urgenta) in Suceava. Detalii telefonice la numarul: 0740.195.951

Contact SSM Suceava

0745.264.272 Codrut Irimia  - 0740.195.951 Stefan Panaitiu

Formular SSM Suceava
Societatea:
Domeniul de activitate:
Numar de angajati:
Persoana de contact :
Functie:
Adresa:
Oras:
Judet/Sector:
E-mail:
Site:
Fax:
Telefon:

Mesaj:*
  Cod securitate:  

 
    

Toate drepturile rezervate ® 2017 ssm-ssm.ro - by solcreation
hostess Infiintare firma Bucuresti Infiintare firmaProtectia Muncii Bucuresti