SSM Bucuresti

Cere oferta personalizata de SSM Bucuresti aici: contact@ssm-ssm.ro

Oferim servicii complete de SSM in Bucuresti si PSI in Bucuresti si Ilfov.

Detalii telefonice la numarul: 0747.81.20.81

Prin prezenta legea 319/2006 de securitate si santate in munca (SSM), se considera contraventie si se sanctioneaza cu amenda incalcarea normelor de protectia muncii privind:

- asigurarea exploatarii fara pericole a recipientelor-butelii cu gaze comprimate sau lichefiate, a echipamentelor de protectia muncii mecanice sub presiune si a celor de ridicat, a conductelor prin care circula fluide sub presiune si a altor asemenea echipamente de munca care nu respecta normele de protectia muncii;

- utilizarea, intretinerea, revizia si repararea periodica a echipamentelor de protectia muncii si a uneltelor si masinilor de munca;

- asigurarea, marcarea si intretinerea cailor de acces si de circulatie conform fisei de protectia muncii;

- asigurarea iluminatului de siguranta si a achipamentului de protectia muncii specific;

Protectia Muncii Bucuresti sta la dispozitia dumneavoastra prin firma noastra de protectia muncii RELIABLE SOLUTIONS GROUP SRL care asigura serviciile necesare pentru securitatea si sanatatea in munca (SSM) tuturor angajatorilor.

Cere oferta personalizata de SSM Bucuresti aici: contact@ssm-ssm.ro

De ce Reliable Solutions Group Bucuresti?

Reliable Solutions Group avand o lunga experienta in domeniul Protectia muncii, va poate proteja afacerea. Spunem astadeoarece in cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale. 

In cazul unui accident produs la locul de munca va puteti pune atat afacerea in pericol cat si pe dumneavoasta! Protectia muncii nu are caracter optional, ci unul obligatoriu pentru toate institutiile sau societatile, fiind un drept acordat prin lege angajatului.

Eficientizarea costurilor:

  • Prin intermediul serviciilor oferite de noi, evitati amenzile, ridicarea licentei, sau in caz de control ITM intocmirea unui dosar penal.
  • Asiguram siguranta lucratorilor dumneavoastra din punct de vedere al SSM, in felul acesta reusiti sa aveti un flux continuu si neintrerupt al activitatii.
  • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca Bragadiru precum si cele necesare apararii impotriva incendiilor in propria unuitate.

Activitatile de Securitate si sanatate in munca Bucuresti (SSM Bucuresti) desfasurate de echipa RSG sunt:

  • Intocmirea documentatiei de SSM, PSI si evaluare riscuri.
  • Instructaje periodice.
  • Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie.
  • Elaborarea instructiunilor proprii, tinand seama de particularitatile activitatii desfasurate, dar si cele ale locurilor de munca.
 
 

    

Contact SSM Bucuresti

0745.264.272 Codrut Irimia  - 0740.195.951 Stefan Panaitiu

Formular SSM Bucuresti
Societatea:
Domeniul de activitate:
Numar de angajati:
Persoana de contact :
Functie:
Adresa:
Oras:
Judet/Sector:
E-mail:
Site:
Fax:
Telefon:

Mesaj:*
  Cod securitate:  

 
    

Toate drepturile rezervate ® 2017 ssm-ssm.ro - by solcreation
hostess Infiintare firma Bucuresti Infiintare firmaProtectia Muncii Bucuresti